Over ons


Michel den Ouden en Lotte van den Anker hebben de handen in één geslagen en hebben hun droom verwezenlijkt. Het openen van een eigen winkel en lunchzaak in hun geliefde dorp Boxtel. 

 

Michel den Ouden heeft na zijn afstuderen de wereld rondgereisd en de prachtigste lunchzaken bezocht. Na terugkomst heeft hij gewerkt als manager bij Libéma. Nu op naar een nieuwe uitdaging , eentje waarin hij zijn creativiteit op de loop kan laten gaan. 

Lotte van den Anker is in 2015 gestart met haar eerste bedrijf "De Melksnor". Met haar prachtige Citroën HY food truck ging ze de grootste festivals af zoals Lowlands, Pukkelpop, Solar en Extrema. Naast vele festivalgangers heeft "De Melksnor" ook menig beursbezoeker laten watertanden en vele bedrijfsfeesten culinair opgefleurd. Maar na alle sensatie wil ze meer verdiepen in haar kookkunsten en wil ze dit aan menig publiek laten proeven.  

 

Onze missie is om iedereen van geluk te laten proeven. Bewust genieten van (h)eerlijke gerechten in onze fijne warme huiskamer op locatie. Onze pure en verse gerechten stralen geluk uit en worden gemaakt van producten van lokale boerderijen. Niet alleen in onze huiskamer kan je genieten van ons geluk, maar we komen ook geluk brengen op locatie. Bewust, verantwoord en met geluk eerlijk eten.