Over ons


Mijn naam is  Michel den Ouden en ben de trotste eigenaar van Deegeluk. 

 

Nadat ik mijn studie hotel & event management aan de Tio Hogeschool heb afgerond ben ik gaan reizen. Tijdens deze fantastische reis  heb ik enorm veel geleerd, inspiratie en kennis opgedaan. 

 

Ik heb daardoor een enorme passie gekregen voor eten & drinken, met name  voor koffie. Na mijn reis ben ik gaan werken  als partymanager bij Libéma. Nu op naar een nieuwe uitdaging , eentje waarin ik mijn creativiteit, passie en gedrevenheid kan laten zien en toepassen . 

 

Mijn missie is om iedereen van dat geluk te laten proeven. Bewust genieten van (h) eerlijke gerechten in onze fijne warme huiskamer. Onze pure en verse gerechten stralen geluk uit en worden grotendeels gemaakt van producten van lokale boerderijen. Geniet ter plekke van een smaakvol broodje, gezond ontbijtje,  acai bowl, tosti of juist een heerlijke salade. Ook denken wij aan onze veganistische en vegetarische gasten. Mocht je nu een speciale dieetwens hebben laat het ons weten, wij denken graag met je mee! Met de creatieve twist die we aan onze gerechten geven, weten we iedereen te verrassen!

 

Naast onze lunchgerechten staan we ook bekend om onze heerlijke koffie die met liefde gemaakt. Liever genieten van een vers sapje of thee dat kan natuurlijk ook!

 

Kom langs, geniet en Proef zelf het Geluk!