Lunch bij Deegeluk

Welkom op de lunchpagina van Deegeluk. Hier vind u alle informatie omtrent onze lunchgerechten, menukaart en dranken welke wij serveren op onze unieke locatie op de markt in Boxtel. Met regelmaat hebben wij een nieuwe menu kaart, nieuwe gerechten en nieuwe producten.  Maak kennis met heerlijke verse gerechten, wij denken net wat verder dan de rest. Stap eens uit je comfortzone en probeer eens wat anders en laat je verrassen door ons! 

 

Heeft u speciale wens, intolerantie of allergie? Laat het ons dan weten, wij kunnen dan ook een lunch op maat voor u bereiden! 

Hieronder kunt u alvast kijken welke lunchgerechten en dranken we serveren. Download simpelweg de menukaarten als PDF en kijk alvast op uw gemak naar de heerlijke gerechten, speciaalbieren en extra's.

 

Lunch afhalen

U kunt alle gerechten ook afhalen bij onze locatie aan de markt in Boxtel. Bekijk de mogelijkheden op deze speciale pagina voor: LUNCH AFHALEN

High Deegeluk

Ook bieden wij vanuit Deegeluk de mogelijkheid tot een high deegeluk. Dit zijn verschillende arrangementen zoals High Tea, High Bagel, Smeertafel en Biergeluk. 

Lees hierover meer op de High Deegeluk paginaMEnukaarten


Wij maken gebruik van een online menukaart. Wanneer u in onze lunchroom komt kunt u zelf door middel van een QR code bestellen. 

Speciale wensen?

Heeft u speciale wensen of allergieën / intoleranties, geef het dan door bij het bestellen. Wij houden er dan rekening mee en kunnen altijd met u meekijken naar passende oplossingen.